vepor

Vepor

Vepor är utmärkta för att skylta i butiker, eller på mässor. Du kan göra vepor i många olika material, med olika egenskaper, och det gör att vepor är en reklamprodukt som är oerhört mångsidig och som passar nästan överallt.

Med dagens digitaltryck går det att göra hur stora vepor som helst, så du är inte begränsad i dina val när det gällerl storlek.

Varianter

När det gäller montering och upphängning så kan du hänga vepor antingen i taket eller på en vägg. De två vanligaste varianterna av vepor är kanalvepor och aluminiumlistvepor.

Kanalvepor kan du göra hur stora som helst, eftersom aluminiumrören som används i över- och underkant är modulära och går att bygga ut. Aluminiumlistveporna däremot har givna storlekar, men funderar i övrigt på samma sätt.

Material

Vepor kan göras i de flesta material, så när det gäller materialval är det var vepan ska hänga som styr. Om du vill ha den utomhus kan det vara bra att tänka på att välja ett robust material som är UV-beständigt, medan du kan välja ett tunnare material med lite lyxigare utseende om du tänker dig att hänga vepan inomhus.

Fritt hängande vepor

Det finns material som ger bra genomfärgning, det vill säga att trycket syns även på baksidan, men då spegelvänt. Detta kan vara en fördel om du inte hänger vepan på en vägg, utan fritt i rummet så den är synligt från alla håll. Om du väljer en sådan placering av din vepa är det klokt att komma ihåg att anpassa designen på den så att den fungerar även spegelvänt.

Vepor till festen

Ett annat användningsområde för vepor är att pynta festlokaler med dem. Beställ en specialdesignad vepa till 50-årskalaset eller till bröllopsfesten, och plötsligt blir den mest intetsägande festlokal personlig och festlig.

Hör av dig

Kontakta oss om du vill veta mer om vepor!

Skicka