banderoller

Banderoller

Banderoller är ett enkelt och billigt sätt att visa upp ditt budskap. Det finns banderoller i en mängd olika material, och med olika anordningar för att fästa dem. Dessutom kan de fås i nästan vilket format som helst. 

Ytterligare fördelar med banderoller är att de är tåliga för väder och vind, och att de kan vikas ihop så de tar nästan ingen plats alls när du behöver förvara dem.

Det går att få banderoller i mesh-kvalitet, med små hål i tyget. Det gör att det går att se genom banderollen samtidigt som den är tryckt. Meshen hjälper också till att hindra vinden från att ta tag i banderollen och förvandla den till ett segel.

Billiga banderoller

Banderoller är ett av de billigaste sätten du kan visa upp ditt tryck på. En banderoll kostar inte många kronor, och om du dessutom tänker på hur väl den syns och därmed hur många människor den når så blir den ännu billigare.

Att banderoller dessutom går att få i nästan vilket format som helst gör dem till ett ännu attraktivare alternativ för exponering av företagsnamn, loggor eller produkter.

Ett tilltalande pris gör att du till och med kan använda banderoller privat, till exempel för att hylla ett  födelsedagsbarn eller ett brudpar.

Populära format och eget tryck

Det finns en mängd populära format för banderoller, men det är inte en begränsning. Du kan få en banderoll i vilken storlek som helst, och självklart med ditt eget tryck.

Fundera igenom vad det är du vill visa upp, och vilket format som passar det budskapet bäst. Låt sedan detta avgöra vilket format du väljer för din banderoll. Oavsett vad du väljer för format går det att få banderollen med tryck hela vägen ut i kanterna. 

Från mässa till bröllop

En banderoll är lika rätt på en mässa som på ett bröllop! Det finns flera olika material för banderoller, och till ett bröllop eller en fest kanske du väljer ett av de lyxigare kvaliteterna på tyg snarare än pvc.

Hör av dig

Kontakta oss om du vill veta mer om banderoller!

Skicka