rollup

Rollups

Rollups är en av de mest använda produkterna för att visa upp ditt företag eller din produkt. Nästan alla företag använder sig idag av rollups i diverse sammanhang. En rollup är en bra och portabel reklampelare, där du på ett lätt sätt informerar dina kunder eller potentiella kunder om vilket företag som ligger bakom en presentation, produkt eller ett mässbås.

Rollups är lätta att transportera, och de tar nästan ingen plats alls vid förvaring. De är dessutom lätta att sätta upp och ta ner, och passar i nästan vilken situation som helst.

Tänk på att inte klämma in för mycket information på din rollup, utan låt budskapet vara enkelt, lätt att uppfatta och tydligt. Din rollup ska vara något som gör kunden intresserad, inte en detaljerad produktbeskrivning. Detaljerna tar du vid själva mötet med kunden, oavsett om det är via en presentation eller ett samtal.

Billig eller dyr rollup?

Om du väljer en billig eller dyr rollup beror på vad du har tänkt dig att använda den till, och vilken livslängd du förväntar dig av den. Om du behöver en stadigare rollup som är tänkt att användas länge så kanske du ska välja en dyrare, eftersom de tenderar att vara av lite robustare typ.

Det finns flera olika bredder på rollups, medan de flesta har en given längd. När du bestämmer vilken rollup som passar dig bäst kan det vara värt över att fundera över vilken bredd som gör ditt budskap mest rättvisa. Ofta kan du även välja färg på din rollup, alltså på metallbitarna som håller själva tyget. Välj en färg som passar med budskapet, eller en som matchar din företagslogotype.

Hör av dig

Kontakta oss om du vill veta mer om rollups!

Skicka