beachflagga

Beachflaggor

Beachflaggor är ett vanligt sätt att visa upp sitt budskap. De placeras ofta utanför entréer, och används även på event och mässor. Eftersom flaggan är uppspänd hela tiden ger den dig bra exponering av ditt budskap oavsett väder och vind.

Beachflaggor finns med en mängd olika fästen, för att fungera på de allra flesta underlag och i de flesta vindförhållanden. Tyget i flaggorna kan också vara av olika kvalitet, vilket betyder att det går att få dubbelsidigt tryck om du skulle vilja det. De olika tygerna har även olika bra resistens mot solblekning, så tänk ett extra varv på var du vill placera din beachflagga innan du väljer tyg.

En av de stora fördelarna med beachflaggor är att de är lätta att montera ner och transportera, och när du sedan vill sätta upp dem igen så är det gjort på ett kick.

Billig beachflagga

Det är inte svårt att hitta en billig beachflagga som ger ditt budskap en stor publik. Att använda ett par beachflaggor som markering för entréer, både vid fasta affärer och på mässor eller event är ett smart sätt att hjälpa dina potentiella kunder att hitta till dig.

Det kan vara värt att fundera över hur stor beachflagga du ska välja. Ofta är prisskillnaden mellan de olika varianterna ganska liten, medan tryckytan skiljer betydligt mer. Med en större beachflagga får du alltså mycket mer tryckyta för pengarna. 

Eget tryck och format

Du kan få en beachflagga med ditt eget tryck, och i flera olika format. Om du väljer en tjockare kvalitet på din flagga kan du dessutom få olika tryck på de två sidorna.

Det finns flera olika format att välja mellan för din beachflagga, så du kan säkert hitta en som passar just dina förutsättningar. Tänk på att eftersom beachflaggor syns på så långt håll är det viktigt att din design är enkel och tydlig, för att du ska få ditt budskap att gå fram på bästa sätt.

Hör av dig

Kontakta oss om du vill veta mer om beachflaggor!

Skicka