tält

Mässtält

Ska du ha ett event utomhus? Då är ett mässtält, eller som det också kallas: eventtält, en bra idé! Ett mässtält ger dig ett naturligt rum att visa upp ditt företag och dina produkter i, och det erbjuder samtidigt skydd mot både sol och regn.

Mässtält finns i så många olika varianter att det mestadels är tycke och smak, förutom plånboken, som avgör vad du väljer. Här nedanför går vi igenom saker som kan vara bra att tänka på vid val av mässtält.

Varianter

Det finns en uppsjö av olika utföranden på mässtält, så det är bara att välja och vraka. Vad du ska välja beror dels på omgivningarna för eventet, men också på vilket intryck du vill göra. Behöver du väggar, och i så fall hela eller halva? Vill du maximera exponeringen av din företagslogga genom en hel vägg med tryck i bakkant av tältet?

Montering

Tänk igenom en extra gång hur mycket tid du vill lägga på montering och demontering. Om du använder ditt mässtält ofta kanske det är läge att skaffa ett uppblåsbart tält, som du monterar på nästan ingen tid alls med hjälp av en elektrisk pump.

Största möjliga effekt

För att verkligen synas kombinerar du ditt mässtält med några beachflaggor vid entrén till det, och kanske med en pop-out banderoll.

När du väl har besökare i tältet ser du till att det finns information om ditt företag och dina produkter eller tjänster lättillgängligt, och gärna i ett format som de kan få med sig ut ur tältet.

Hör av dig

Kontakta oss om du vill veta mer om mässtält!

Skicka